Следвайте ни

Кметът на Маджарово най-богат сред първенците в Хасковска област 

viber icon

Кметът на родопската община Маджарово Ерджан Юсуф е най- богатият сред първенците в Хасковска област. Това показват декларациите  пред антикорупционната комисия за м.г., който заемащите висши позиции са длъжни да подават. 

Юсуф има влогове в размер на 186 914 лв. и 16 880 евро. В декларацията си е записал и налични 45 000 лв. от заплати. Със спестени 24 000 лв. е купил парцел в Хасково.

Следващия по заможност е кметът на Димитровград Иво Димов, който е вписал 133 440 лв. влогове. Кметът на Любимец Анастас Анастасов е спестил от заплати 67 821 лв.  Колежката му от Харманли Мария Киркова има налични 26 000 лв. и влог от 10 616 лв. Тя има и кредит от 32 553 лв. 

Дългогодишният кмет на Ивайловград Диана Овчарова притежава дворно място, незастроено. Нищо, дори кредити нямат кметовете на Симеоновград и Тополовград Милена Рангелова и Божин Божинов. Кредит от 15 663 лв. изплаща управникът на Стамболово Аднан Йълдъз.

Младият кмет на Свиленград арх. Анастас Анастасов притежава част от различни имоти в града и лозя. Той има налични 167 245 лв., които са от наеми. Карчев кара Фолксваген за 500 лв.

Кметът на курорта Минерални бани Мюмюн Искендер е посочил купени 4 парцела в селището. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?