Следвайте ни

Кметът на Хасково предлага мерки в подкрепа на бизнеса

viber icon

Мерки в подкрепа на бизнеса в Хасково заради ситуацията с COVID-19 предлага кметът Станислав Дечев. Те ще бъдат ​разгледани в заседанието на общинския съвет през декември.

Освободени от такса "тротоарно право" да са фирмите с дейност, спряна от противоепидемичните мерки в периода 27 ноември - 21 декември 2020 г., ​иска градоначалникът. Той настоява и за освобождаване от наем на фирмите-наематели на обекти общинска собственост, спрели дейност заради противоепидемичните мерки за този период.

"Това ще се отрази негативно върху приходите в местния бюджет, но,. въпреки това, те са необходими и за фирмите, и за хората, работещи в тях", е е становището на Дечев.

Ще бъдат обсъждани и други инициативи за по-лекото преминаване на съсловията на предприемачи, търговци и граждани през периода на трудности.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (3)

Говедаров

Говедаров

26.11.2020 | 17:57

Тия мислят само за себе си.Всички без цвят,до един.

Отговори
3 0
Само

Само

26.11.2020 | 17:54

Само той ли?Всички, кпито ни довефоха до това положение- комунисти, седесари,царисти,депесари ,гербери,патриоти и всички докопали се до властта. Трябва съд за измяна и предателство на народа.

Отговори
3 1
Стън

Стън

26.11.2020 | 16:00

Аз предлагам да си подаде оставката.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?