Следвайте ни

Кметът Иво Димов с грамота от военните

viber icon

Кметът на община Димитровград Иво Димов бе отличен днес със специална юбилейна грамота от началника на Централно военно окръжие полк.Георги Петков. Тя е за значим принос в развитието и издигане на престижа на военните окръжия и по повод 140 години от годишнината от създаване структурите за военен отчет.

Отличието от името на полк. Петков бе предадено от неговия представител в града Ангел Димов. Признанието е оценка за подкрепата, доброто сътрудничество и взаимодействие с кмета на Димитровград. Грамотата бе придружена със заповед за нейното издаване и юбилейната книга "140 години военни окръжия".

Иво Димов благодари за оказаната чест и сподели, че през изтеклата година, заради пандемията, е отложена още една съвместна инициатива с Министерство на отбраната от кампанията "Бъди войник" и изрази надежда, че през тази година тя ще бъде осъществена.

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?