112

Клубовете с открити уроци и състезания за Деня на българския спорт в Хасково

Състезания и открити уроци  за Деня на българския спорт – 17 май, организират утре община Хасково и клубовете в града, съобщиха от кметството. 

От 10 часа  Тенис клуб „Хасково“ ще изнесе открит урок за деца и възрастни на кортове в парк „Кенана“.

Клубът по гимнастически спортове „Юнак“ предлага открити тренировки за всички възрасти от 14:30 ч. до 18 ч. в спортна зала „Юнак“.

Спортен клуб по борба „Ангел Войвода“ ще проведе открита тренировка от 16,30 часа на  в борцовата залата на стадион „Младост“. Всички желаещи могат да се запознаят с тренировъчния процес на този спорт, донесъл медали от значими спортни форуми за Хасково и за България.

В Спортен клуб „Атлетик“ ще има  състезание по лека атлетика за деца от 5 до 16 години в три дисциплини - 60 и 200 метра  гладко бягане, скок от място. Лекоатлетическата надпревара започва в 17  ч. на стадион „Хасково“. Всяко дете в съответната възраст може да се включи в състезанието.

С открити врати е Клуб по аеробика „Виолена“ в зала „Дружба“ - етаж 3. Там от 17 ч. ще бъдат проведени занимания по спортна аеробика за малки и големи. От 18,00 ч. – BUNGEE FITNES , а от 19 ч. е  ZUMBA & DANCE FITNES.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?