Кирчо Кирев е новият директор на инспекцията по труда

 

Инспекцията по труда в Хасково е с нов директор. Кирчо Кирев е заел шефското място този понеделник, след като издържал успешно конкурса.

Той има опит в различни сфери. Завършил е основното си образование в Димитровград, а гимназиалният етап в строителния техникум в  Стара Загора. След това следва в Техническия университет в София. Там завършва още една специалност “Педагогика”. През 1992 –а година се завръща в Димитровград. Работи първо като учител в училище “Любен Каравелов”. След това продължава кариерата си в УСМ- Димитровград като началник ремонтни дейности и други.  В СV-то си вписва още опита си като изпълнителен директор на кабелната телевизия Димитровград  от 1997- а до 2006-а. После продължава в Cable Tel, където е регионален мениджър за Хасково, Димитровград и Кърджали. Вече втори мандат е общински съветник в ОбС- Димитровград.

Обичам предизвикателствата. Разбрах за конкурса и си подадох документите. Може би в началото ще е трудно, но обичам трудностите. Смятам след като навлезна в материята да работя за още по – високи резултати в инспекцията, казва Кирев за новия пост. Екипът е съставен от добри професионалисти. Нямам намерение да ги сменям, категоричен бе той.  Засега са 7 души, но се надявам, ако имам възможност да се назначат още служители.

Припомняме, че предишните директори на структурата в Хасково изразявали мнението си, че те са твърди малко, а отговарят за цялата област.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?