Следвайте ни

Килия за ром, отвлякъл майка на 2 деца, за да я изнасили

Отвлеклият жена, за да я изнасили, 22-годишен ром от Любимец Христос Митев остава в следствения арест. Това реши Районният съд в Свиленград. Засега той е обвинен за опит за изнасилване и блудство, не е изключено обвинението срещу него да бъде преквалифицирано и в отвличане, съобщиха източници на "Марица".


Гнусният инцидент стана в края на миналата седмица. Тогава  със сила отвлече от семейно тържество 44-годишна жена и над два часа се гаври с майката на 2 деца.

Издирването на пострадалата започна след намесата на кмета на Любимец Анастас Анастасов. В издирването се включили и полицаи от Свиленград.

Насилникът усетил, че търсят жертвата му и станал още по-яростен. Натискал главата й в земята, удрял я, разкъсал роклята й. Бил много пиян, това спасило жената от изнасилване. В един момент ​тя се отскубнала и успяла да извика. ​Когато чули писъците, ​полицаите тръгнали към мястото, а Митев видял светлините и избягал. Безпомощната жена била намерена в тревите близо до ракиения казан. Още на следващия ден извършителят бил издирен и арестуван./Марица

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори?