Следвайте ни

Килия за крадец на понита с каравана и булка

viber icon

ХАСКОВО, Марица

В следствения арест остава обвиненият за кражба на понита и каравана Васил Йорданов. по искане на Районна прокуратура - Хасково съдът наложи най-тежката мярка за  неотклонение "задържане под стража" на 31-годишния мъж. Срещу Йорданов е повдигнато обвинение, че е извършил престъплението при специален рецидив, защото е осъждан за кражба и на булка, поясниха запознати с разследването.

Според разследващите е установено, че на 12-и миналия месец. в Хасково Васил е отнел от вила каравана тип конско ремарке с два коня порода пони, всичко на обща стойност 6000 лева. Собственикът използвал двете животинки като атракция в парк Кенана. След извършени оперативно-издирвателни мероприятия животните са открити в село в района на . Стара Загора, а караваната в село в . Нова Загора. 

До момента Йорданов е осъждан за кражба със споразумение, одобрено от Районен съд - Нова Загора, с което му е наложено наказание седем месеца условно с изпитателен срок от три години, както и за отвличане на лице от женски пол с цел да встъпи в брак, като и по това дело наказанието също е било отложено с изпитателен срок. През 2011 г. Районен съд-Нова Загора му е наложил глоба за маловажен случай на държане на наркотични вещества. 

В момента Васил има още три незавършени наказателни производства в Нова Загора, като две от тях са за управление на автомобил без книжка  и едно за държане на дрога./Марица

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Доволни ли сте от чистотата в Хасково?