25

Керана и Космонавтите, Хангар 42 и ODD CREW се раздадоха на „Спартак”, доставиха много емоции на рокаджиите 

Страхотна вечер изживяха рокаджиите в Хасково снощи на площадка „Спартак”, където бе втората вечер на Хасково Рок. Групите Керана и Космонавтите, Хангар 42 и ODD CREW се раздадоха на сцената и със сигурност заслужаваха повече публика, още повече че каузата на тазгодишното издание на рокфеста е събирането на средства за лечение на три хасковски деца. 

Керана и Космонавтите бързо вдигнаха настроението. Освен невероятен глас, Керана показа изключително присъствие на сцената, динамичност и оригиналност. Не е чудно, че групата е една от най-слушаните сред младите хора. 

Не ѝ отстъпиха и любимците на Хасково-Хангар 42, които за пореден път показаха освен класа и любовта си към публиката. 

Трашърите ODD CREW зарадваха както младите, така и по-възрастните сред публиката, любители на тежката музика. Невероятни изпълнения, светлинни ефекти и присъствие доставиха истинско удоволствие на зрителите. 

Фестивалът се организира за поредна година от Община Хасково и местната комисия за борба с противообществените прояви. Всяка година фестът има и кауза. Тази година е подкрепа на семействата на Никол, Рени и Дани. Децата се лекуват от тежки заболявания, за което се необходими много средства. 

Може да ги подкрепите в групите в социалните мрежи, където са публикувани банковите сметки. Кутии за дарения има почти във всички търговски обекти в общината. Те имат имат нужда от нашата помощ, защото има житейски ситуации, в които никой не може да се справи сам. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?