Следвайте ни

Катун оплеска центъра на Хасково

viber icon

Многолюден ромски род оплеска, меко казано, вход на сграда в центъра на Хасково, оплакаха се читатели на "Марица".

"Поне 10 са, никой не може да им хване бройката, жени, деца и мъже. Разхвърлят отпадъци навсякъде, плюят, вдигат гюрултия и не подлежат на никакъв контрол", сподели Георги Вълков, докато бърше зацапаната си от катуна витрина.

Тумбата се е самонастанила в запустял вход на булевард "Сан Стефано". По пода се въргалят голямо количество тарелки и найлони. Край стената до вратата пък е постлан кашон, гарниран с употребен памперс, купчинка екстременти, смачкана кутия цигари, празно "патронче" от ракия и детска връхна дрешка. Миризмата напомня на вкиснати водорасли с развалени миди.

"Това е всекидневна гледка. Ако желаят, социалните служби могат да заповядат привечер и по-рано сутринта, защото през деня катунът се пръска по булеварда и други незнайни места. А уж сме в Европейския съюз", споделят още леко изнервени от нелицеприятната гледка данъкоплатци на община Хасково.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (4)

Бай Грозю

27.02.2020 | 19:40

Някой има ли напалм

Отговори
0 0

Бай Грозю

27.02.2020 | 19:39

Някой има ли напалм

Отговори
0 0

Бай Грозю

27.02.2020 | 19:38

Някой има ли напалм

Отговори
0 0

Хасковлия

26.02.2020 | 21:40

Бул.,, Сан Стефано" съществува в Хасково... Това е бившата ул.,, Димитър Благоев", жаргонно наречена-Курвенщрасе...

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде ще посрещнете Великден?