112

Катя Панева поведе отново Демократична България в Хасково, благодари на Гроздан Караджов, че е чел внимателно докладите й

Личната ми кауза е да продължа започнатото като народен представител в 45 и 46 Народно събрание и като областен управител. Това коментира Катя Панева - водачът на листата на Демократична България – Обединение, след регистрацията в РИК-Хасково. 

„Трябва всички да се борим Хасково да има алтернативно водозахранване. Не е добър вариант единствената засега алтернатива - язовир „Тракиец“. С областния управител на Пловдив предложихме общините Пловдив и Хасково да бъдат захранени с питейна вода от каскадата „Доспат – Въча“. Това каза водачът на листата на "Демократична България - Обединение" Катя Панева след днешната регистрация на списъка с кандидати за участие в изборите на 2 октомври в област Хасково.

„Искрено се радвам, че г-н Гроздан Караджов като министър на МРРБ се е запознал с моите доклади, които съм изпращала като областен управител и много добре е запознат с инфраструктурата на региона ни. Може би и многократно е чувал и моите молби за финансиране“. Тази вметка Панева направи, след като Караджов, който води листата на Има такъв народ, обяви като своя идея и приоритет докарването чистата питейна вода в региона ни. Като едното решение на проблема било стратегическата деривация „Доспат-Въча“.

„По повод водния проблем направихме комисия, която вече функционира“, напомни Панева. Тя допълни, че това би била дългосрочна инвестиция, която може да бъде поета единствено от държавата.

„Коалицията ни ще води положителна кампания, чиято цел е да достигне до повече хора“, подчерта още Катя Панева.

Втори, трети и четвърти след нея в листата  са застрахователят Иван Ванчев, адвокатът Тодор Ташев и бившият зам-министър в МОСВ Тома Белев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Василев

Василев

30.08.2022 | 14:38

Достойен кандидат. Дано прескочат 4%- та бариера в нашия избирателен район.Успех!

Отговори
3 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?