Следвайте ни

Кърпят улици за 108 333 лв. в Симеоновград

В момента тече реконструкция на тротоари за над 2 млн. лева

viber icon

Кърпежи на улици за 108 333 лв. ще извърши през т.г. Община Сименовград, става ясно от обявената обществена поръчка за текущ ремонт и поддръжка. Тя обхваща строително-ремонтни работи на отделни участъци, като се предвижда Общината да задава конкретните дейности  при възникнала необходимост според изготвен индикативен списък.

 


Ремонтите ще продължат 90 дни. Към датата на обявяване на поръчката финансиране не е било осигурено, а в договора с  изпълнителя, чието обявяване предстои, ще бъде включена клауза за отложено изпълнение. В този случай всяка от страните може да поиска прекратяване на договора без предизвестие след изтичане на тримесечен срок от сключването му. 

 


През януари започна мащабна реконструкция на улици и тротоари в града  по проект за 2 065 572 лв., финансиран от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони. Подобни ремонти в града не бяха извършвани от години. Изпълнител е  "Евротрадекс“.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?