Следвайте ни

Канят ученици да снимат природата за екоконкурс

viber icon

"Природата през моя обектив” е темата на Регионалния ученически конкурс за фотография, организиран тази година от РИОСВ- Хасково по повод Международния ден на Земята- 22 април. Конкурсът се провежда за 11-а поредна година и цели чрез творчеството си децата да изградят позитивно отношение към природата и нейното опазване. Предвид епидемичната обстановка и тази година фотоконкурсът ще се проведе дистанционно.

В него могат да участват ученици от областите Хасково и Кърджали. Фотографиите  трябва да показват красиви места сред местната природа през четирите сезона на годината, реки, планински местности, природни забележителности, защитени територии, характерни растителни и животински видове, снимани само на територията на областите Хасково и Кърджали. Всеки участник  може да изпрати до 2 авторски снимки, които да бъдат във формат JPG на е-адрес: [email protected] до 5 април 2021 г. вкл. 

 Участникът трябва задължително да прикачи и файл със следното съдържание: име и фамилия, възраст, населено място, училище, клас, е-mail и телефон за обратна връзка, заглавие на снимката и кратко описание къде е направена и какво изобразява. Също така, попълнена,  подписана и сканирана декларация за личните данни, която може да изтеглите от сайта на инспекцията.

Компетентно жури ще отличи най-добрите творби и ще присъди първа, втора, трета и поощрителна награди. Ще бъде присъдена и награда на публиката след онлайн гласуване чрез харесване във Фейсбук страницата на РИОСВ- Хасково. Там ще бъде публикуван албум с всички участващи в конкурса фотографии под формата на виртуална изложба. Снимките ще бъдат публикувани по реда на получаване, а онлайн гласуването ще продължи до 10  април 2021 г. вкл. 

В надпреварата нямат право да участват деца на служители от РИОСВ- Хасково!

 

Официалното връчване на грамотите и наградите на отличените, ще се състои на 22 април от 14:00ч. в залата на РИОСВ- Хасково при спазване на всички противоепидемични изисквания. 

 

Така че грабвайте фотоапаратите или телефоните и снимайте красотите на прrродата около вас. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?