Следвайте ни

Кандидати за НС агитират от 27 места в Хасково 

viber icon

Срещу безлихвен депозит в размер на 1000 лв. кандидатите  за Народното събрание могат да поставят агитационни материали на 27 места в Хасково. Агитацията е възможна от днес до 24:00 ч. на 02.04.2021 г. на специално поставените от Общинската  администрация дървени и метални табла, и цилиндрични тела. 

Със заповед кметът Станислав Дечев забранява поставянето на агитационни материали в изборните помещения, както и на разстояние, по-малко от 50 метра от входа на сградата, в която е изборното помещение, през изборния ден и до края на гласуването. Забранено е поставянето на агитационни материали на автобусните спирки и електрическите стълбове, както и използването на държавния и общински транспорт за предизборна агитация. Забранено е и унищожаването на агитационни материали, до приключване на изборния ден. Кметовете и наместниците по селата трябва да определят със своя заповед местата за поставяне на агитационни материали. 

До 11 април партиите и коалиции трябва да премахнат плакатите си, ако искат да си получат обратно депозита. 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?