Следвайте ни

Кандидат за кмет: Арлин Антонов се пусна във Фейсбук

viber icon

Кандидатура за поста на общински кмет само във Фейсбук - това е един от любопитните моменти в предизборната ситуация в Пазарджик. Това направи през юли бившата барета Арлин Антонов. Без пресконференция и без официално изпратени имейли до медии, както обикновено правят други, борещи се за народното доверие. 

Публикацията му в социалната мрежа събра хиляди харесвания, споделяния, коментари и овации. Но еуфорията скоро отшумя. Явно и ентусиазмът на желаещия да става градоначалник на Пазарджик, който изчезна от медийното пространство. Само името му се завърта от време на време, когато някой се присети да сподели нещо, свързано с него, пак в социалните мрежи.

Името му се чу и във връзка с конференцията на БСП - партията, от която е очаквал да получи подкрепа. Вместо това обаче червените заложиха на предприемача Благо Солов, а на Антонов предложиха място в листата за съветници.

До момента са известни петима мераклии за мястото на общински кмет - настоящият Тодор Попов, Иван Панайотов от ГЕРБ, Благо Солов - независим и Атанас Шопов от АБВ.

Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?