Следвайте ни

Кампанията Деца помагат на деца продължава в Хасково

viber icon

Кампанията "Жълти стотинки - деца помагат на деца" в подкрепа на болнични детски отделения с партньорството на областния управител на Хасково д-р Стефка Здравкова продължава, съобщиха от държавната администрация.

Заради извънредната ситуация тази година, за 6 декември - Никулден, няма да се организира традиционното предаване на стотинките. Въпреки това всеки, желаещ да се включи, може да предаде събраните монети на входа на областна администрация в Хасково до 15 декември.

От ​областната управа припомниха, че столица на акцията е Монтана за т.г. ​Кампанията ще осигури необходимото оборудване на отделенията по педиатрия и неонатология на МБАЛ "Д-р Стамен Илиев". ​През 2019 г. столица бе Хасково и тогава бяха събрани рекордните 96 752,11 лева за отделението по педиатрия в тукашната МБАЛ.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?