Следвайте ни

Камери снимат разхождащи се, погват ги с глоби 

viber icon

Нищо не остава скрито, виждаме безцелно разхождащите се на все по-разширяващото се видеонаблюдение. Вече са приети новите размери на глобите, МВР ще започне да глобява за безцелните разходки, съобщи кметът на Хасково Станислав Дечев. Но на мен ми се иска не да се глобяваме, а всички да бъдем по-отговорни и към себе си, и към околните. Още малко да стиснем зъби, за да минем по-леко през тази криза. Нека излизаме само при крайна необходимост, за да преодолеем тази пандемия с най-малко загуби“, призова за пореден път той.       

Дечев съобщи, че има случаи на нарушения, на  такива, които искат да заобиколят КПП-тата или пък съвсем целенасочено се разхождат в парковете. 

Кметът благодари на всички хора от Хасково, които полагат усилия и спазват противоепидемичните мерки.

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (3)

Бай Грозю

07.04.2020 | 22:47

Браво на Герб, на следващите избори си помислете за кого да гласувате

Отговори
2 0

Василев

07.04.2020 | 11:52

Този луд,луд коронавирус ни разказа играта.Някои сами започнаха да си говорят. Ще има и превъртели, а за умрели не знам.Прави се прочистване на застарялото поколение, но покрай сухото понякога гори и суровото.

Отговори
4 1

Хъммм

07.04.2020 | 11:38

А дали вирусът не засяга и мозъка?

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?