Следвайте ни

Камера засне крадец, който я задигна, спипаха го  

viber icon

Камера засне крадец, който я задигна и именно така той бе бързо заловен. Куриозната случка е от Харманли, където около 3 часа през нощта в четвъртък е открадната една от камерите в подлез. 

На записа се вижда как млад мъж слиза в подлеза, като оставя на стълбите шлем за мотор. Под него той е с маска  на лицето, но това никак не му помогна да не бъде разкрит. След като сваля камерата, той  си тръгва, се вижда от другата. Бързо, бързо обаче крадецът е разкрит от полицията. Той е 27- годишен, познайник на органите на реда. 

Подобни посегателства съвсем не са  дребна работа. Когато в края на всяка година се сумират щетите от вандализъм в Харманли, цената, която всички плащаме за възстановяване и обезопасяване, е хиляди левове, коментират от администрацията на кмета Мария Киркова. 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Василев

Василев

25.07.2020 | 15:05

Пишман крадец.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?