Следвайте ни

Какъв е смисълът от коридор за пазаруване? 

viber icon

Коридорите за пазаруване са безсмислени, тъй като възрастните хора са по цял ден в магазините. Днес след 11 часа в голям супермаркет в Хасково бе пълно с възрастни, които изобщо не бързаха да приключат с покупките. Охраната не реагира, нищо че от високоговорител се напомня за спазването на мерките. За това сигнализираха наши читатели.

Подобно е положението и в кварталните магазини. Това обезсмисля коридорите, тъй като работещи хора не могат да използват времето от 8.30 до 10.30 часа да си пазаруват. Изглежда, че мерките са за тях, а уж възрастните са най- застрашени. Повечето от тях носят маските си под носа и въобще не бързат на напуснат магазините, в които има много хора, показа наша проверка. 

И ако в големите магазини липсват проверки, то малките са на мушката на властите. Магазините на покрития пазар над реката в Хасково работят, тъй като никой не им е забранявал. Клиентите им обаче биват глобявани от полицията.  От вчера се чака решение по казуса, а властите мълчат. Изглежда мерките са на хартия и за да може да се отчете, че се глобява здраво, т.е. вършат си работата институциите, коментират още читателите ни. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?