Следвайте ни

Къде е собственикът, търсят го, да го глобят? 

viber icon

Някои шофьори направо изумяват с наглостта си, но ако има хасковска класация, ще я оглавят тези, които си избират да паркират пред входа на бл. „Космос“ на бул. „Раковски“.

Днес, за пореден път, заснехме кола на тротоара. Тя е там, нарушавайки правилата за движение и общинската наредба за обществения ред. За това попитахме в общината, да не би пък собствениците на тези коли да имат някакво специално рарешение да го правят по някаква причина. 

Това си е абсолютно нарушение и ще търсим начин собственикът на колата да бъде санкциониран. Няма разрешителни за паркиране по тротоари, бяха категорични от общинската администрация. Веднага е сигнализиран КОРЗ.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?