Следвайте ни

Кабинетът даде още 215 384 лв. за нова детска градина в Свиленград

viber icon

Още 215 384 лв. за изграждането на новата детска градина в Свиленград отпусна правителството днес. 

„Снежанка“, която е предвидена за 100 деца, се изгражда върху старата, строена още през 1923 г. сграда, приютила забавачка. Тя е била достроявана през 1993 г., но не отговаряше на съвременните изисквания  и удобства. 

В края на м.г. МОН отпусна 2 млн. лв., за  да се осъществи проект на Община Свиленград за модерно детско заведение още от 2013 г. Парите са безвъзмездна помощ от програмата за изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища.  Община Свиленград участва със съфинансиране в размер  на 515 209 лева.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Тото ......

Тото ......

11.03.2021 | 09:06

Бре, бре този кабинет много пари раздава от къде ли ги е взел ?От техните заплати ,ЕС или са от заделените от джобните на министрите ?Харчат народна пара на поразия от джипката !Това е добре че мислят за дечицата и тяхното настаняване в нова детска градина !Но налага ли се или от там се краде най лесно ,дори и от децата ни !Питам, не че не мога да се сетя !Народа ще им благодари за пладнешкия обир на 04.04.2021 год. както подобава !

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?