Следвайте ни

Жителите на Димитровград и Свиленград най-разхайтени в извънредното положение

viber icon

44  досъдебни производства, 528 предупредителни протокола и 134 акта в региона по Закона за здравето от началото извънредното положение до днес. Това съобщиха от ОДМВР за засиления контрол и проверки за спазване на препоръките и въведените от властите мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19.  

Най-много актове - по 45, за неспазване на ограничителните и противоепидемичните мерки са в Димитровград и Свиленград. Съставените предупредителни протоколи там са съответно 116 и 63.

В Хасково и Харманли по 20 са отнесли актове а 55-ма имат съставени предупредителни протоколи в областния град и 113 в Града на Белоногата. В Тополовград има само 1 акт за нарушения, ино предупредителните протоколи са най-много за областта - 134. 

"Припомняме на гражданите, че екипи на полицията ще продължат да следят стриктно за спазване на въведените ограничения и ще се извършват проверки, както за спазване на карантината, така и за присъствие на хора в обекти, за които е въведена забрана за посещение", предупредиха от ОДМВР.

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (1)

Някой

07.04.2020 | 22:54

Кмете сложи камери във Автобусите...и там се разхождат...значи на едно място може...на друго неможе...

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?