Следвайте ни

Жена задигна портрет на Левски от заведение

Уникална кражба регистрира полицията в Свиленград. 54-годишна жена открадна не какво да е, а портрет на Левски от заведение в града.  Дамата, която е от близкото с.Левка, задигнала вчера по обяд портрета на Дякона от заведение на улица „България“.

Кражбата е извършена от от кафе бар "Авеню", който се намира в центъра на града. Жената заявила, че той не е подходящо място за най- великата личност на България. След това невъзмутимо взела картината. Управителката на бара учтиво помолила да я  върне, но жената не й обърнала никакво внимание и напуснала заведението.  

След сигнала до полицията, жената е установена и задържана, тя върнала картината с протокол. Не е ясно какво е смятала  да прави с портрета на най- великия българина.

Цанка Семерджиева

Редактор

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори?