Следвайте ни

Жандармерист оглави полицията в Димитровград

viber icon

И Районно управление в Димитровград е с нов началник. Със заповед на министъра на вътрешните работи, за временно преназначен на длъжността началник РУ- Димитровград е назначен Диньо Динев.

Главен инспектор Динев е започнал кариерата си в МВР през октомври 2005г. като жандармерист и полицай в поделението в Хасково към жандармерийска част - Кърджали. През 2009г. се е преместил на работа в димитровградското управление като полицай в „Охранителна полиция“, а от 2009г. до 2014г. последователно е заемал длъжностите младши разузнавач и разузнавач в „Криминална полиция“. В началото на 2017г. е оглавил група „Противодействие на криминалната престъпност“ в управлението до настоящия момент. 

Завършил е висшето си образование в Русенския технически университет, магистърската му степен е по специалността „Транспортна техника и технологии“, съобщиха от областната дирекция на полицията в Хасково.

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?