Следвайте ни

Изправиха за убийство пред Темида Рамбо от Орешник

viber icon

Обвиненият в убийство войник от френския чуждестранен легион Иван Пачелиев от тополовградското село Орешник бе изправен днес пред Окръжния съд в Ямбол. Магистратите дадоха ход на делото.

38-годишният Пачелиев е обвинен, че на 8 октомври 2019-а е убил селския фелдшер Димитър Факиров. 72-годишният мъж беше намерен мъртъв в здравната служба на Орешник. Той е бил убит от 38 удара с нож по цялото тяло, довели до остра кръвозагуба.

През февруари миналата година обученият във френската елитна част Пачелиев бе отново арестуван след специална операция на командосите от Специалния отряд за борба с тероризма (СОБТ) и елитната полицейска част "Кобра".

На днешното заседание съдът изслуша и прие експертизите на вещи лица. Процесът продължава с разпит на призованите свидетели.​

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?