Следвайте ни

Изменят новата наредба за спортните бази в Хасково

viber icon

По- малко от месец след като бе приета, се налага изменение на Наредбата  за условията и реда за използване на спортните обекти, собственост на Община Хасково. Промяната искат група съветници. Те  настояват когато са подадени повече от две искания за един спортен обект да залегне принципа за включването в спортните детско-юношески клубове на състезатели от всички възрастови групи. Става въпрос за деца и юноши /младша и старша възраст/ или приравнените на съответната възраст категории за конкретния спорт, например в баскетбола категориите, съответстващи на старша и младша възраст са „кадети“.

Изменението на Наредбата е мотивирано от необходимостта за провеждане на общинската политика за насърчаване на детско-юношеския спорт и включването на повече подрастващи  в спортни клубове, пише в докладната на съветниците. 

Наредбата бе приета на  заседанието на ОбС през септември. 

 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?