Следвайте ни

Изкупиха тениските на „Хасково рок“

viber icon

И тази година „Хасково рок“ ще осигури инструменти за талантливи деца, след като всички тениски бяха изкупени по време двудневния фестивал. Каква е сумата ще стане ясно, когато се отворят кутиите, в които освен  10 лв., колкото е цената на тениска, фенове пускаха и други суми. Дано са пълни и кутиите, в които се събират средства за лечение на малкия Гого.

 

Много емоции преживяха и снощи рокаджиите на пл. „Спартак“. На сцената бяха Тома, Севи, любимците на Хасково- Хангар 42, и Милена, която отново показа защо е считана за рок икона на България. Тя не бе идвала тук от 28 г. , но имаше същата енергия като на концерта тогава пред Младежкия дом. Раздадоха се на сцената и останалите изпълнители.

В публиката имаше хора на различни възрасти не само от Хасково, но от Димитровград, Харманли, Пловдив и дори Шумен. И феновете, и изпълнителите са зажаднели за концерти, тъй като пандемията наложи ограничения в живота ни през последната година.  

„Хасково рок“ се провежда на 5. път, като на местна сцена феновете видяха звезди от световна и национална величина. Организатори са Община Хасково, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и „Хангар 42“. Фестът е част от програмата „Хасково срещу дрогата“. За трета година фенове купуват тениски, за да се осигурят  инструменти на млади таланти. Кои ще са те, ще стане ясно по- късно през годината.

"Хасково рок", догодина пак!

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?