Следвайте ни

Изграждат канализация на 4 улици в Любимец

viber icon

Започна изграждането на канализация на четири улици в Любимец. За три месеца канализационната мрежа да бъде изградена по„Роза“, „Сакар“, „Люляк“ и част от ул. „Зорница“ .

Това е първият етап от инвестиционната програма за тази година. Втрият касае  „Панайот Волов“ / бивша „Безименна“ / и „Кавала“, коментираха от общината.

Ремонти и рехабилитация на уличната мрежа са само част от заложените дейности в инвестиционната програма за развитие на общината.

Работи се и по изграждане на Дневен център за стари хора, който е в бившия военен гарнизонен стол, на ул. „Църковна”. Проектът включва основен ремонт и реконструкция на сградата и се изпълнява чрез Местната инициативна група Любимец – Ивайловград.

Изгражда се и открита площадка за фитнес. До дни ще бъдат монтирани комбинираните фитнес уреди, сред които преса за гърди, тренажор за крака, ръце, рамене и гръб; успоредка; гребен тренажор; лежанка; троен лост за външно ползване, кростренажор, уред за въздушно ходене и велоергометър.

Както съобщихме, предстои реконструкция на градския стадион.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?