Следвайте ни

Издирват контактните на Гришо в Хасково 

viber icon

Голямо тестване за коронавирус започва в Хасково, след като стана ясно, че Григор Димитров е позитивен за вируса.  Миналата седмица Гришо  беше в родния си град, заедно с треньора си Грис Гро, а тук освен с родителите си, се срещна с много хора, сред които и кмета на Хасково Станислав Дечев. 

 

Гришо и Гро тренираха на кортовете, където се срещнаха с децата от  клуба, с журналисти, както и с много почитатели, които се ръкуваха и снимаха с него.  

Снощи областният управител д-р Стефка Здравкова призова всички лица, които са били в контакт с Григор по време на престоя му в Хасково, да се подложат на доброволна карантина и да уведомят здравните власти. 

За днес е свикан областния оперативен щаб, за да се набележат мерки, които да предприеме мерки за предотвратяване на разпространението на заразата. Започна и установяването на контактите лица. 

Самият Гришо в профила си в Инстаграм също призова всички контактни с него да се изследват. Това трябва да направят всички, които  публикува снимки с Григор в социалните мрежи.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?