25

Иво Димов поздрави служителите на 17 социални структури в Димитровград 

"Днешният празник е признание към вашата нелека работа. Възхищавам се на човещината и разбирането, с които подкрепяте всеки един човекq попаднал в групата на уязвимите, на хората с болка, нуждаещите се, на хората, за които ежедневието е борба. Без вашата подадена ръка и професионализъм много човешки съдби биха били съсипани. За да помагаш се иска сърце, а вие всеки ден показвате своята съпричастност, която надхвърля чисто професионалните ангажименти. В годините заедно с вас превърнахме община Димитровград в място, където нашите съграждани в неравностойно положение да се чувстват обгрижени. Малко от нашите съграждани обаче знаят, че вие сте гръбнакът на тези социални услуги със своите знания, умения и всеотдайност." Така кметът на Димитровград Иво Димов поздрави социалните работници по случай днешния им празник. 

Празнична програма по повод Световния ден на социалната работа бе организирана в читалнята на библиотеката "Пеньо Пенев", където служители и потребители на всички социални услуги в общината отбелязаха събитието. Поздрав към потребителите и служителите на социалните услуги отправиха децата от Детска вокална група „Усмивка“ към Детски и младежки център, с ръководител Ванина Костова, Вокално инструменталната група и Школата по китара към Детски и младежки център и малчуганите от Детска градина № 1. Специална програма от забавни песни поднесоха и музикантите от Забавно-духовия оркестър - Димитровград, а по традиция празникът завърши с любимата на всички песен "Ало, ало Слънчице!".
Община Димитровград развива успешно богата палитра от социални услуги, които обхващат всички нуждаещи се групи от общността. 17 социални услуги функционират на територията на общината в помощ на уязвимите групи. 

 

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?