112

Иван Расоков е новият директор на ОДМВР - Хасково

Старши комисар Иван Расоков е новият директор на ОДМВР - Хасково. От днес той е временно преназначен на поста за срок от 1 година със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

Днес новият ръководител на областната дирекция бе представен пред състава от изпълняващия длъжността главен секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев. Иван Расоков поема поста от старши комисар Чавдар Георгиев, който е назначен на длъжност заместник директор в дирекция „Инспекторат”-МВР-София. Главният секретар благодари на Чавдар Георгиев, че преди година като истински офицер е поел без колебания дирекцията в труден момент, а на поемащия щафетата Иван Расоков пожела да задържи и повиши нивото на работа и да подкрепя състава.

Иван Расоков е в системата на МВР от 1996 г. и е стартирал като полицай от СОД. След това последователно е заемал длъжностите – младши автоконтрольор, автоконтрольор и полицейски инспектор. През 2014 г. е заемал поста началник на Пътна полиция-Хасково до 2017г., когато оглавява РУ Хасково.Четири години по-късно, през 2021г. е бил заместник директор на областната дирекция, а след това -  началник сектор „Специални тактически действия” при ОДМВР  Хасково. Последната му позиция е заместник директор на ОДМВР - Хасково.

Завършил е магистърска степен в УНСС-София. Роден е в Свиленград през 1972 г.

Оцени новината

Оцени новината
2.5/5 от 6 оценки
2.5/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Младен

Младен

23.05.2024 | 21:24

Важното е, че не е хибрид на пенсия и заплата. Иначе все такива мумии вадят.

Отговори
1 2
Емил

Емил

25.05.2024 | 23:02

Прав си Райков.......Така е......

Отговори
1 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?