Следвайте ни

Иван Евлогиев ще се кандидатира за кмет на Димитровград

Известният от близкото минало бизнесмен Иван Евлогиев ще се кандидатира за кмет на Димитровград. Това съобщи лично той в профила си във Фейсбук.

„Август не е най подходящият месец за "революционен" патос, но винаги съм се борил срещу страха и зависимостите и това допълнително ме мотивира да взема своето решение да се кандидатирам за кмет на Димитровград”, написа той.

Това не е изненада за мнозина димитровградчани. Че Евлогиев  влиза в кметската надпревара стана ясно още когато си направи адресна регистрация в града преди няколко месеца  и така обяви, че се е завърнал не само в Димитровград, но и в неговия живот, коментираха запознати.

„Компакт холдинг” на Евлогиев бе много известен с мащабната дейност, която развиваше. През 1995 г. фирмата му купи    Международната банка за инвестиции и развитие, която, както той навремето заяви, се оказа куха. По- късно срещу него имаше дело за фалита на банката, по което бе оправдан.

Евлогиев бе собственик и на частни вестници в Димитровград и Хасково.

 

Той е вторият ясен кандиат за кмет на общината. Припомняме, че за трети мандат ще се бори Иво Димов, след като ГЕРБ го номинира единодушно.

 

 

Цанка Семерджиева

Редактор

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори?