Следвайте ни

IT специалист търси администрацията в Харманли 

viber icon

IT специалист търси Община Харманли. Свободното място е за „Административно правно обслужване и финансово-стопански дейности“. Работата е по трудово правоотношение, на пълно работна време.

От кандидатите се изисква да имат средно или висше, познания в сферата на информационните технологии, както и опит в администриране на ИТ инфраструктура.

Служителят ще отговаря за програмното обезпечаване и техническото състояние на компютрите в администрацията, за поддържането на  периферни устройства и офис приложения, както и да следи техническата изправност на компютърната техника.

Компютърните специалисти,  независимо дали става дума за софтуерни или хардуерни, са сред най- търсените у нас. Те са и най- добре заплатените, заплатите дори на стажантите във фирмите започват от над 1000 лв., а средните са около 3 000 лв. 

В държавната и общинската администрация обаче възнаграждения са далеч по ниски. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?