25

Искат арест за младия мъж, който удари с брадва приятел в Хасково


Задържане под стража на 22-годишния мъж, който удари с брадва в главата свой познат и го прати в болница, ще иска прокуратурата. Младият мъж е обвиняем   за опит за умишлено убийства на 37–годишен мъж. Повдигнато му е обвинение по чл. 115 от НК.

На 12 т. м. двамата се запили, възникнал словесен конфликт, който преминал във физическа саморазправа. След намеса на присъстващи лица, свадата била прекратена и  младокът си тръгнал. Малко по- късно се върнал и нападнал по- възрастния , като извадил брадва и с нея му нанесъл удар по главата. Пострадалият бе откаран в болницата.

По досъдебното производство са разпитани свидетели, изискани са писмени материали и е назначена съдебномедицинска експертиза.  Нападателят е бил задържан от органите на МВР за срок от 24 часа, а след привличането му в качеството на обвиняем по отношение на същия е било постановено и задържането му за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
А Постригал

А Постригал

14.11.2023 | 18:00

Ли го е преди това Имал ли е връзка интимна повече от 59 деня 23 часа и 59 минути и 59 секунди Щото това е важно за сглобката

Отговори
0 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?