Следвайте ни

Искат 240 бона кръвнина от подсъдими за садистично убийство

Признах си всичко, моля, не водете мама в залата, плаче единият от младежите пред Темида

viber icon

Общо 240 000 лв. кръвнина от подсъдимите за садистично убийство Асен Ангелов (22 г.) и Андрей Демирев (19 г.) поискаха роднини на жертвата от Харманли Валентина Христозова (53 г.).

Разпоредителното заседание в Окръжен съд-Хасково бе в края тази седмица, а за разглеждане по същество процесът бе насрочен за 11 другия месец. "Всичко съм си признал, моля, не водете майка ми в залата", изплака Андрей пред магистратите по скайп от затвора в Стара Загора.   

Жестокото престъпление бе извършено на 15 срещу 16 март на улица "Васил Левски" в Харманли. Тогава двамата пияни младежи срещнали жертвата си там, която също не била трезва. 

Според запознати с разследването Ангелов и Демирев поискали да правят секс с жертвата си. Заваляно, Христозова им отказала и им рекла да си вървят. Това отключило у младежите нечовешките им инстинкти. Така те започнали изключително жестоката гавра с безпомощната жена. Блудствали с нея многократно. ​Непрекъснато биели беззащитната си съгражданка. Сред гнусните гаври, за които двамата признали, те опитали да запалят косата на Валентина. Със запалка горили и космите по интимните й части. 

Гаврата продължила три часа. Накрая Асен и Андрей умъртвили жертвата си ритници в главата. Те скачали върху тялото й.

Трупът от крил на сутринта 63-годишният Георги Стойков. Ужасеният от гледката минувач повикал полиция

Адвокатите на подсъдимите се отказаха от разпит на част от свидетелите и вещите лица. Така за следващото заседание за показания в Хасковския окръжен съд са призовани 8 свидетели.​ На по-късен етап предстои разпит и на трима експерти.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?