Следвайте ни

Искат 1.2 млн. евро за кооперация с басейн, сауна и фитнес в Хасково

viber icon

След тежката за много бизнеси минала година и неясната нова, много обекти се продават. Обявите са в специализираните сайтове за продажба на разработен бизнес. Ето какво се продава в Хасково.  

За 1 250 000 евро се предлага 6-етажна жилищна сграда с басейн и градина. В нея освен апартаменти има фитнес зала, билярд и бар, сауна и др. Част от жилищата са завършени, други – не.  Вероятно се търси собственик, които да довърши и продаде жилищните и другите имоти в сградата. 


4 550 000  евро се искат за промишлена и складова сграда с офиси и магазини за продажба. В имота са били концентрирани различни дейности, съсредоточени в три свързани помежду си сгради , които са с възможност за обособяване като отделни обекти. Става въпрос за нова сграда на на шивашка фирма, която отдавна не работи и продажбата на имота няма нищо общо с кризата. Сградата се продава отдавна, както и друга на съсщия собственик в центъра на града покрай реката, за която се искат 160 440 евро. Постройката е стара, в прилично състояние и е подходяща  за офиси. 
За  88 900 евро се продава бившо училище в Любимешко. Сградата е едноетажна с двор от 4000 кв. м, но явно бизнесът не се е получил там. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

питащ

питащ

15.01.2021 | 09:47

На кого е собственост този палат и къде се намира в Хасково?

Отговори
0 0
Бончо

Бончо

14.01.2021 | 17:07

Някъде върви ли бизнеса? Само брашно и неговите продукти.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?