Следвайте ни

Има готовност за разкриването на денонощен кабинет за ваксинация в Хасково

viber icon

На този етап  не е необходимо разкриването на денонощен имунизационен кабинет в ​Хасково, съобщиха от Областния оперативен щаб след днешното си онлайн заседание. ​Бе уточнено обаче, че при нужда такъв ще бъде създаден.

Директорът на РЗИ-Хасково д-р Соня Димитрова е съобщила, че вече е създадена организация с фирми и предприятия, които при наличие на по-големи количества с ваксина да бъдат имунизирани. ​Тя допълни, че мобилният кабинет за прегледи към РЗИ-Хасково може да бъде използван за извършване на ваксинации в отдалечените места.

Директорът на ЦСМП Хасково д-р Петя Радева е обяснила, че за март е организиран график с 12 часови дежурства на екипи от центъра, които ще се включат във ваксинирането.​

Здравната инспекция очаква списъците със съставите на секционните избирателни комисии и веднага след получаването им има готовност да започне ваксинация. 

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?