Следвайте ни

Илко Чамов раздава хапчета за смях за трети път  

viber icon

„Хапчета за смях 3“ е заглавието на новата хумористична книга на писателя, поет и журналист Илко Чамов. Тя ще бъде представена на 10 септември от 18.00 ч. в читалнята на градска библиотека „Пеньо Пенев“ лично от акад. Марин Кадиев, председател на Съюза на независимите писатели в България.      

Книгата с памфлети и вицове, е логично продължение на „Хапчета за смях“ и „Хапчета за смях 2“. Неин редактор е покойният поет и почетен гражданин на Димитровград Кръстю Кръстев.  

С типичния си шеговит изказ, в обръщението си към читателя, авторът определя страниците на книгата като „чудодейни хапчета за смях“ срещу унинието и тъгата, произведени от нашенска фармацевтична манифактура „CHAMOV“. 

Илко Чамов пише още публицистика, хумор, сатира и лирика. Има редица книги зад гърба си, като "Чамови трески", "Пепел от сънища", "Пясъчен часовник" и др. Това, което знаем със сигурност за твореца, е, че всяка, написана от него дума е „излязла от сърцето му, но е осмислена с ума му“. 

Премиерата на книгата обещава да бъде интересна. Входът е свободен. Поканени са всички, които искат или имат нужда да се посмеят от сърце!     

 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?