Следвайте ни

Играят „Откачена фамилия“ на площадка „Спартак“

viber icon

Ако ви се ходи на театър особено на комедия, побързайте да си купите билет на постановката „Откачена фамилия“, която ще се играе за 160-и път в Хасково на 24 юни. Мястото е необичайно, но наложително – площадка „Спартак“, началото -  20.30 часа, а билетът струва 10 лв. 

Сценичният вариант и постановката по творбата на Рей Куни е на  Валентин Танев. Сценографията и костюмите   са от Николай Нинов. В постановката участват Мария Сапунджиева, Валентин Танев, Димитър Баненкин, Васил Банов, Ева Тепавичарова, Анна Симова, Явор Костов.

Всеки от нас има случайни срещи в интернет, нали? Понякога една такава среща може да се окаже съдбоносна. В чата момче и момиче неочаквано откриват, че бащите им... Това е началото на „Откачена фамилия” . Следват куп комични ситуации, резултат от Голяма лъжа. 
Рей Куни, когото наричат краля на комедията, а автор на повече от 70 пиеси, които се играят с успех в цял свят. През 2005 г. получава Орден на Кралство Великобритания – признателност за работата му като драматург.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?