25

И коледният базар на областна администрация ще помага на Дани

Благотворителен коледен базар, средставата от който ще отидат за лечение на 5-годишния Дани, организира Областна администрация. 

Първоначално бе решено сумата да бъде поделена между семейството на детето и фондация „Искам бебе“, на която по традиция се посвещава каузата. Тази година от фондацията се отказват в името на благородната мисия – да се подкрепи малкия Дани, за да пребори коварното заболяване. Като наш партньор те ще участват на Благотворителния коледен базар с щанд с календари на фондацията. Сумата от тях също ще бъде дарена на семейството на детето, казаха от администрацията.

От там канят учебните заведения от региона да се включат в хуманната инициатива с творби и произведения. Заявки се приемат до 9 декември.

Традиционният коледен базар ще бъде официално открит във фоайето на Областна администрация на 20 декември от 11 ч.  Той ще продължи до 22 декември,  включително. 

От вчера във фоайето на Областна администрация е поставена кутия за дарения за лечението на малкия Дани. Всеки, който желае да подкрепи каузата, може да дари средства и чрез банкова сметка:

Дарителска сметка: BG59STSA93000029517389

Титуляр: Даниел Антонов Златев

Сметка на майката: BG66FINV91501000047986

 

 

 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
нови милиарди за самолети

нови милиарди за самолети

30.11.2022 | 14:41

Като няма държава, която да се грижи за болните деца, базарът ще помага!

Отговори
1 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?