Следвайте ни

И хандбалистите недоволни от новата наредба за финансиране

viber icon

Още два спортни клуба  са недоволни от новата наредба за финансиране, която предстои да бъде гласувана от хасковския Общински съвет.

В становището на ХК „Хасково“ и ХСК „Асти- 91“ се настоява отчитането да става веднъж годишно до 31  януари,  за да не се натоварват допълнително треньорите. Те са тези, които изпълняват всички дейности в клубовете, включително административните. Не е тайна, че за повечето от треньорите работата в клубовете е допълнителна, тъй като със спорт се занимават безвъзмездно или срещу символично заплащане. Ежемесечното отчитане и по но неясна и объркана процедура допълнително ще ги натовари и обезвери, се казва в становището до ОбС. В него хандбалистите изразяват и други несъгласия с предложените текстове.

Както вече писахме  недоволни от предложената наредба са и клубовете по бойни спортове.  

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?