Следвайте ни

И днес сбор под козирката на Ямача 

viber icon

И днес хасковлии ще се съберат за протест в защита на парк Ямача от строителството там. Протестът е в 18 часа, отново под козирката на стадиона. 

Както писахме, тече подписка в защита на парка, в която до вчера парафи бяха положили около 1000 души. Тя е организирана от групата „Да спасим парк Ямача“, която вече има 3688 членове. Подписката може да бъде подкрепена и онлайн.

Организаторите призовават хасковлии да дойдат на стадиона довечера, като обещават и добри новини. Кметът Станислав Дечев обяви, че общината ще преговаря със собствениците. Той вече обяви частните общински терени в парка за публични такива, за да гарантира че няма да бъдат застроявани след време. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?