25

Христо от Хасково се нуждае от помощ за спешно лечение 

От помощ за  спешно лечение се нуждае хасковско  семейство. Вече години Христо Трендафилов води битка за живот, за да е подкрепа  за 7-годишната си дъщеря, която също  бори с проблем.

На мъжа с трансплантиран бъбрек спешно трябва да му се направят до 10 плазмоферези. Това са скъпи процедури, които болният прави в  Турция.

От 2015 г. Христо води борба с коварната диагноза глумеронефритна склероза и хиалиноза,.  След неуспешно лечение у нас, през  2020 г. му е направена трансплантация на бъбрек в Турция. След година се  наложи отново лечение в Турция, което излезе около 50 000 лева. След това в България му бе влято скъпо струващо лекарство Мабтера и и последващо лечение с урбазон. Но за съжаление състоянието му се влошава, показателите му не са добри. Образува антитела и всеки ден изхвърля 4-5 грама белтък, казват близките му, които отдавна са изчерпали финансовите си възможности и се надяват на подкрепа на добри хора. 

Благодарим на всички които ни помагате през тези години и благодарение на Вас Христо е още жив.  През изминалата година 7-годишната ни дъщеря  претърпя две операции в Германия. Благодарение на всички Вас той бе неотлъчно до нея. Молим Ви отново за помощ, за да продължи борбата, апелира семейството. 

 

Начините по който може да помогнете са:

Дарител ска сметка

IBAN:BG96BPBI817010Y3789401

BIG:BPBIBGSF

Христо Вълчев Трендафилов

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?