25

Христанов: Изгражда се лаборатория на „К. Андреево“, имаме време

Започнало е изграждането на лаборатория на "Капитан Андреево", като предстои до 3-4 месеца да бъде закупено оборудване. Това съобщи в ефира на БНТ   Иван Христанов, заместник-министър на земеделието и горите. Ако някой върне частна фирма на границата, влиза в мафиотска обвързаност, каза още Иван Христанов

Припомняме, че фитосанитарният контрол на границата бе поет от БАБХ, след като бе прекратен договорът с частната фирма, работеща там 10 г. Пробите сега се пращат в лабораторията на БАХБ встолицата.

 "Капитан Андреево" е една от основните причини за свалянето на правителството, защото "Капитан Андреево" даде ясно да се разбере на задкулисните кръгове, че правителството не е диалогично с тях, властта за нас не е самоцел, а инструмент, заяви още Христанов.

По думите му има колективно затваряне на очите. 

"Ще има опит корупционната практика на границата да бъде възстановена, ще се положат усилия да се реабилитира старата схема. Имаме още време и го използваме пълноценно. Целта е да осветлим границата до такава степен, че да се спрат порочните практики на конкретни структури", допълни Иван Христанов. 

Според него случващото се на "Капитан Андреево" се явява пречка за влизането на България в Шенген. 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?