112

Храмът на Мелпомена в Димитровград се включва в Европейската Нощ на театъра

Към XI издание на инициативата Европейска Нощ на театъра  ще се присъедини Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ - Димитровград  на 18 ноември, съобщиха от кметството. 

В съботния ден програмата ще предложи за децата постановката "Малкото призраче" от 11 ч. Билети могат да се купят на касата на театъра или онлайн (ВИЖТЕ ТУК!). 

От 15 до 19 часа храмът на Мелпомена ще посрещне зрители, които искат да опознаят живота на културната институция отвътре с инициативата "Отворените врати", като за целта на всеки кръгъл час ще бъдат организирани обиколки из театъра.  От 15 до 18 часа, включително, желаещите ще могат да направят опознавателната разходка, за да разгледат  гримьорни, репетиционни, гардероб, сцената и механизмите към нея. Гостите на театъра ще могат да видят и театрални костюми на популярни персонажи и известни актьори, превъплътили се в тях в постановки на сцената на димитровградския театър. 

Повече информация за спектаклите и програмата на ОДТ "Апостол Карамитев" можете да намерите на официалната фейсбук страница на театъра – ТУК

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?