Следвайте ни

Хлебозавод търси 17 работници, заплащането- атрактивно 

viber icon

От поне 17 души има нужда предприятие за тестени изделия в Хасково. Търсят се 12 обслужващи работници, както и 5- ма оператори на машини за тестени изделия.  Вакантните позиции са обявени в Бюрото по труда, както и в сайтовете за подбор на кадри. Конкретно възнаграждение не е обявено, посочено е, че е атрактивно. Текучеството във  фирмата е голямо, там  често търсят хора, показа наша проверка. 

Не е обявен размерът на заплатата и за 15 машинни оператори, които се търсят за друго производство. За там е достатъчно основно образование. Сред вакантните позиции са немалко за сервитьори и персонал  за заведенията, както и за продавачи, заплатите са от 650 до 850 лв. 

620- 770 лв. нетно възнаграждение  се предлага за хигиенист, който да почиства  и коси с тример и косачка двора на бирената фабрика. Работното място е подходящо и за пенсионери, се уточнява в обявата. До 850 лв. се предлагат за служител на бар-рецепция на хотел на Кенана. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?