Следвайте ни

Хлебар, банкер и патриот искат да управляват Хасково

viber icon

29-годишният бизнесмен Веселин Илчев е най-младият кандидат за кмет на Хасково. Претендентът на Християндемократическата партия е в хлебарския бизнес и известен протестър. Той организира няколко кампании, които обаче не срещнаха много привърженици. Младият човек стана известен, след като негови бусове, с които пласира хляб, бяха подпалени. Междувременно той откри пекарна, в която прави безглутенов хляб по новаторска рецепта. Илчев на два пъти покани медии, за да се представи като кандидат-кмет официално,  но самият той не се яви. 

Кандидатът на ВМРО е адвокат Ростислава Жекова, тя е винаги готова да прегърне всяка обществена и патриотична кауза за Хасково.

Влюбен в града си патриот е и кандидатът на ГЕРБ Станислав Дечев. На последните парламентарни избори той бе избран за депутат, ала предпочете да остане в родния си град, където бе областен управител.

Банкер е мераклията за кмет от БСП. Освен работата в банката, Коста Стоев има частен бизнес, а хобито му е да работи в двора на вилата си.

Добри Беливанов, издигнат от ССД, се бори за втори мандат. Обича града си и шахмата. Преди години беше избран за президент на „Български шахматен съюз 1931“. Пада си по играта още от ученик и до днес ходи по турнири. 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?