25

Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров със спектакъл в Димитровград 

Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров ще представят "Светът на киното в музиката" заедно с Плевенската филхармония под диригентството на Борислав Йоцов на 6 октомври в Димитровгпад. Спектакълът  ще е в спортна зала „Младост“, а на сцената излизат още  Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов. 

Мултимедията, която е основен герой в този спектакъл, е подготвена от Васил Къркеланов. Фантастичните аранжименти, които дават един съвсем нов живот на тази толкова обичана музика, са направени специално за този повод от Живко Петров и Христо Йоцов.

Хилда Казасян стартира националното си турне в началото на февруари с програмата „Световното кино в музика“, но продължава да радва публиката и със спечелилата „Кристална лира“  програма „Да послушаме кино“. Тя включва едни от най-популярните, красиви филмови песни и музика от старото незабравимо българско кино, като „Любимец 13“, „Козия рог“, „Адаптация“, „Вчера“....

Концертът е с подкрепата на Община Димитровград и е част от националното турне на певицата, което обхваща над 40 български града. 

Билети могат да се купят и от  онлайн от мрежата на Eventim.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?