Следвайте ни

Хасково търси 1 250 000 лв. за улични ремонти

viber icon

Компрометираните улици в Хасково ще бъдат ремонтирани през тази година, ако бъде осигурено финансиране в размер на 1 250 000 лв. Общината обяви обществена поръчка, която е  със срок на изпълнение 12 месеца от датата на получаване на уведомлението за осигурено финансиране. Договорът влиза в сила след осигуряване на финансиране от страна на възложителя. Процедурата се открива при условията на чл. 114 от ЗОП, т.е. към момента на откриването й не е осигурено финансиране, уточняват от администрацията. 

Голяма част от транспортната инфраструктура в града е компрометирана. Предвижда се извършване на ремонтни работи по участъци от уличните платна, които са с най-големи разрушения, улягания  и пропадания и с най-интензивен трафик по тях. Срокът за подаване на оферти е до 11 март. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Как ви се отразява извънредното положение?