112

Хасково се обединява в помощ на малката Никол

Хасковлии се обединяват в благотворителната кампания в помощ за лечението на 8-годишната Никол.

Всички събития, организирани от Община Хасково, ще бъдат посветени на дарителската акция. През този месец предстоят фестивалите „Театър, обичам те!“, „Сцена на края на града“, а в началото на юли „Хасково рок 2024“, които събират многобройна публика, която се очаква да подкрепи каузата за Никол.

През следващата седмица на 11 юни екипът на Аниматор "Таня", сдружение „Подай ръка“, Фотостудио VasileviPhotography, DJ Радомир Ламбов Петров и училището на Никол- ОУ „Св. Климент Охридски“, организират благотворителна кампания за събиране на средства за лечението на Никол. Началото е в 17:00 часа в Градска градина. Ще има  благотворителен базар, щанд за лимонада и сладки , игри за малчуганите, музика, танци, викторина, безплатни професионални снимки и прожекция на българския детски филм „Случаят Кюри“. 

Национален фолклорен ансамбъл „Българе“ също подкрепя каузата #ЗаНикол. На 13 юни от 20,30 часа е големият концерт на „Българе“ „Това е България“ на к-кс „Спартак“. Там също ще бъдат поставени кутии за дарения в подкрепа на лечението на детето.  

Кутии за дарения за малката Никол вече са поставени на информация в сградата на Община Хасково, в центъра за административно обслужване и касовия салон на „Местни данъци и такси“. 

Десетки търговски обекти и фирми се включиха в благотворителната кауза в подкрепа на семейството на Никол от Хасково. 

Всички училища от Хасково се обединиха и деца, родители и учители помогнат за лечението на детето. По време на големия образователен форум „Панорама на професиите“ гимназистите също събираха дарения, които ще предоставят на семейството на детето. 

Благотворителен футболен турнир организират и жителите на село Конуш. Той ще се проведе на 29 юни, по време на традиционния събор.

Община Хасково съдейства и подкрепя всички благотворителни граждански акции, които обединяват хората с добри сърца от града ни, за да помогнем заедно да се върне усмивката на лицето на малкото момиченце. 

Дарения за Никол може да направите и по сметката на майката Никол:   

ЦКБ АД

IBAN BG92CECB979010D3860400

Ирина Иванова Георгиева

BIC CECBBGSF

"Дарение за Никол"

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?