Следвайте ни

Хасково се обедини, за да помогне на Йоана

viber icon

Хасково се обедини, за да помогне на Йоана. Тя е само на 11 месеца и вече е изправена пред сериозно здравословно изпитание. Йоана е с диагноза ембрионален рабдомиосарком и е на спешно лечение в чужбина. Момиченцето с лъчезарна усмивка се справя геройски с изпитанията, но за да бъде преодоляно коварното заболяване е нужно всички да #помогнем на #Йоана!

На 29 август 2020 година от 18,30 часа на спортен комплекс „Спартак“ ще се проведе Благотворителен концерт „Да помогнем на Йоана“. Той се организира от близки и роднини на момиченцето, с подкрепата на община Хасково, Еконт Експрес и Планета Пайнер, както и с помощта на много хора с големи сърца. Всички изпълнители, потвърдили участието си в концерта, подкрепят каузата „Да помогнем на Йоана“ благотворително.

Това са: балет „Рона“, ансамбъл „Хасково“, ансамбъл „Златна Тракия“, спортни танци „Реге тон“ , Кирил Атанасов, Данна, Илка Александрова.

До 29 август билети за концерта се продават в центъра на града на  пл.“Свобода“ от 9 до 11 часа и от 17,00  часа в района на комплекс „Веспрем“.

Ако не успеете да закупите предварително билет за каузата #ДаПомогнемНаЙоана, може да го направите на място, непосредствено преди концерта. Освен това своята доброта и човечност може да изразите според възможностите си и чрез

Дарителска сметка
Банка ДСК BIC: STSABGSF
IBAN : BG11STSA93000027164063
Титуляр: Йоана Мирославова Найденова/Yoana Miroslavova Naydenova
PayPal: [email protected]
Help Karma : https://bg.helpkarma.com/help/911593083936
Онлайн базар: Благотворителен базар в помощ на Йоана

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?